אם גם לכם קורה שאתם קונים חסה, עשבי תיבול או מלפפונים ותוך יומיים הם נראים כאילו עברו טראומה, אתם לא לבד. כמה פעמים פתחתם את המקרר וגיליתם חסה עייפה, ירקות רכים ופלפלים מקומטים? החדשות הטובות: יש שיטה פשוטה, זולה ובלי שום טריקים מסובכים, שתגרום לירקות שלכם להחזיק פי 2 זמן וזה עובד על כולם (מאמע, אוכל)
כולנו מכירים את הסיטואציה: שנייה אחת של חוסר תשומת לב בארוחת ערב, ופתאום: כתם שמן או רוטב באמצע החולצה האהובה. הלב צונח, המחשבה הראשונה היא שהבגד הלך. אבל רגע. אל תרוצן לזרוק אותו לפח! יש כמה טריקים ביתיים פשוטים שיכולים להחזיר את הבגד למצב חדש, ובצורה מפתיעה הם עובדים יותר טוב מרוב החומרים היקרים (בית)