בין אם זה ערב גשום וסוער ובין אם רק מתחשק משהו טעים ומזין, אין כמו פילה סלמון עסיסי שמונח על תבשיל ירקות חורפי עם טוויסט אניסי עדין ומפתיע | המנה שמשלבת בישול פשוט וביתי עם ניחוחות ים תיכוניים שממלאים את המטבח בחום (מתכונים)
שילוב מושלם של ירקות שורש, תבלינים מחממים וטוויסט קטן של כרוב ולימון פרסי יוצר מרק שמתאים בדיוק לימים הקרים | מרק סמיך, ביתי ומנחם, שמפיץ ריח של חום במטבח ומביא לקערה איזון מדויק בין עומק טעמו של החורף לרעננות לימונית מפתיעה (מתכונים)
כל חובב מתוק יודע: להמיס שוקולד זה אמנות. יותר מדי חום - והוא הופך לגרגרי אפר קשים ולא לאותו מרקם קרמי וחלק שממלא את הפה בשמחה. פחות מדי - והשוקולד נשאר עם גושים לא אחידים. אז איך עושים את זה בדיוק נכון, בלי סיכון לשריפה? הנה כל הסודות של המקצוענים (אוכל)