בבלי
פינוק מושלם

פשטידת ברוקולי וקוטג': הגרסה הקלה והטעימה שחייבים לנסות

אם אתם מחפשים מתכון קל, מהיר ומלא בטעמים – פשטידת הברוקולי והקוטג' הזאת היא בדיוק מה שאתם צריכים! שילוב מושלם של פרחי ברוקולי רכים, קוטג' קרמי וגבינה צהובה נמסה, יוצרים פשטידה חלומית המתאימה לארוחת ערב משפחתית או לפינוק של אמצע השבוע (אוכל ומתכונים)

פשטידת ברוקולי עם קוטג': חלומית, קלילה ומנצחת!
מנות/יחידות20
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

מצרכים

  • שקית פרחי ברוקולי קפוא 1 יחידות
  • קוטג' 1 יחידות
  • חמאה 100 גרם
  • ביצים 3 יחידות
  • גבינה צהובה מגורדת 100 גרם
  • קמח 5 כף
  • מלח 0.5 כפית
  • אבקת מרק פטריות 1 כף
  • קורט פלפל שחור טחון 1 יחידות
  • גבינה צהובה מגורדת- לפיזור 150 גרם

אופן ההכנה

  1. הרתיחו מים חמים בסיר, כשהמים רותחים הרתיחו את הברוקולי למשך 5 דקות, סננו את המים וחתכו לחתיכות קטנות, ניתן להיעזר במעבד מזון- אך להפעיל על עוצמה נמוכה, שיגיע למצב של חיתוך דק ולא טחינה. המיסו את החמאה בקערה במיקרוגל, ערבבו עם הברוקולי ושאר המצרכים. שמנו 2 תבניות אינגליש קייק ושפכו את העיסה לתוכה. אפו את הפשטידות למשך כחצי שעה על 180 מעלות חום. לקראת סיום האפייה פזרו מעל גבינה צהובה מגורדת ואפו למשך 5 דקות נוספות.

הערה: ניתן לאפות את הפשטידות גם בתבניות אישיות או בתבניות עגולות.

בתאבון!

מצרכי הפשטידה בקערה לפני ערבוב
מצרכי הפשטידה מעורבבים בקערה
הפשטידות לפני אפייה
הפשטידות לאחר האפייה
ביס עשיר בטעמים- וואו!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד במשפחה:

בבלי
פנו אלינו

כל הזכויות שמורות לבבלי בע״מ