זהב בתבנית - כך נראה העוף הזה כשהוא יוצא מהתנור: נמס בפה, מתוק - מלוח, עטוף בבצל מקורמל שממלא את הבית בריח שאין לעמוד בפניו. תוסיפו ערמונים שמתחבאים בין השכבות ותגלו מנה חגיגית שכל סועד יתאהב בה כבר מהביס הראשון (אוכל ומתכונים)
יש מתכונים שאינם דורשים הרבה כדי שיגנבו את ההצגה. קחו את השיפודים האלה למשל: קוביות סלמון עסיסיות, עטופות בציפוי שומשום או שקדים טחונים, נצרבות על הגריל או במחבת פסים - ובום - מתקבלת מנה שהיא גם אלגנטית לאירוח וגם קלה להכנה ביום רגיל (אוכל ומתכונים)
אין כמו מתכון בסגנון היאפצ'ק המוכר, רק עם טוויסט: הבשר הטחון שמשולב עם תבלינים, בצל מטוגן וקטשופ יוצר שכבת בשר עסיסית שמתווספת בין שתי שכבות תפוחי אדמה רכות. פשטידה זו מתאימה לארוחה משפחתית או כתוספת מרשימה בשולחן שבת - והילדים פשוט אוהבים אותה! (אוכל ומתכונים)
תתכוננו לטעום את השילוב המושלם בין מתוק לחריף, כזה שיגרום לכולם לשאול: "איך הכנתם את זה?" | חזה העוף הזה פריך מבחוץ, עסיסי מבפנים, ומזמין בדיוק את הטעם המושלם שמרשים על הצלחת - גם אם אתם לא שפים מקצועיים (אוכל ומתכונים)