יש מתכונים שאינם דורשים הרבה כדי שיגנבו את ההצגה. קחו את השיפודים האלה למשל: קוביות סלמון עסיסיות, עטופות בציפוי שומשום או שקדים טחונים, נצרבות על הגריל או במחבת פסים - ובום - מתקבלת מנה שהיא גם אלגנטית לאירוח וגם קלה להכנה ביום רגיל (אוכל ומתכונים)
סושי – אחת ממנות היפן הפופולריות בעולם, שנראה כאילו חייבים ללכת למסעדה יוקרתית בשביל ליהנות ממנו. אבל מה אם אגיד לכם שאפשר להכין סושי ביתי פשוט, טעים ומרשים ממש במטבח שלכם? בלי ציוד מיוחד ועם תוצאות שמרשימות כל אורח? כאן תקבלו מדריך מלא, שלב אחרי שלב, שיבטיח לכם סושי מושלם (אוכל ומתכונים)
ארוחה שלמה בתבנית אחת - בלי טיגון, בלי סיבוכים, עם תוצאה שמהנה את המשפחה בלי שתצטרכו לעמוד שעות במטבח | מתאים לדג אמנון או סלמון, ויש גמישות בירקות לפי מה שיש בבית (אוכל ומתכונים)