בבלי
לכבוד שבת קודש

סלט מלפפונים וקרוטונים: פריך, מרשים ומלא בטעמים

סלט המלפפונים הזה הוא בדיוק מה שצריך כדי לרענן כל ארוחה! עם קוביות קטנות של מלפפון, בצל סגול, צנונית ושמיר קצוץ, הוא מלא בטעמים טריים ופריכים, רוטב מיונז קרמי וקרוטונים פריכים מעל – פשוט מושלם! (אוכל ומתכונים)

סלט מלפפונים וקרוטונים: פריך, מרשים ומלא בטעמים (צילום: באדיבות המצלם)
סועדים10
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים לסלט

  • מלפפון 7 יחידות
  • גבעולי בצל ירוק 4 יחידות
  • שמיר קצוץ 1 כף
  • בצל סגול 1 יחידות
  • צנוניות 5 יחידות
  • שמן זית 3 כף
  • קרוטונים (לפני ההגשה) 200 גרם

מצרכים לרוטב

  • מיונז 1 כוס
  • מים 0.5 כוס
  • שיני שום כתוש 2 יחידות
  • סוכר 1 כף
  • מלח 0.5 כפית
  • קורט פלפל שחור 1 יחידות

אופן ההכנה

  1. חתכו את המלפפון לקוביות, חתכו את גבעולי הבצל ירוק לטבעות, חתכו את הבצל הסגול לקוביות קטנטנות, חתכו את הצנוניות לחצאי עיגולים דקים, ערבבו את מרכיבי הסלט למעט השמיר, שפכו מעל את השמן זית, לשמירת טריות. ערבבו את הרוטב. לפני ההגשה ערבבו את הרוטב עם הסלט, פזרו מעל שמיר וקרוטונים. בתאבון!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבריאות:

בבלי
פנו אלינו

כל הזכויות שמורות לבבלי בע״מ